Remontti-ilmoitus

Huom! Huoneistoremontin saa aloittaa vasta kun taloyhtiön edustaja on hyväksynyt remontti-ilmoituksen, pelkän remontti-ilmoituksen tekeminen ei riitä luvan saamiseksi.Varaudu n. 2 viikon käsittelyaikaan.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Valitse mitä tiloja remontti koskee (Voit valita myös useamman vaihtoehdon):*
Märkätilat
Makuuhuoneet
Keittiö
Olohuone
Eteinen
Kuiva WC tila
Muut tilat
Mikäli valitsit "Muut tilat", kerro mitkä:
Arvioitu aloituspäivämäärä*
Arvioitu loppumispäivämäärä*
Kerro tähän mahdollisimman tarkasti remontistasi:*

Mikäli sinulla on remonttiin liittyen materiaalia sähköisessä muodossa (suunnitelmat, valokuvat, yms.), lähetä ne sähköpostilla osoitteeseen: isannointi@nokkala.com (Sähköpostin aiheena taloyhtiön nimi, huoneiston numero). Voit myös toimittaa materiaalin toimistoomme.

Urakoitsijat:

Remonttiin liittyvät urakoitsijat:*
Sähköurakoitsija
LVI-urakoitsija
Rakennusurakoitsija
Muu
Listaa tähän kaikki remonttiin liittyvät urakoitsijat (Yritys, Y-tunnus):*

Ilmoittajan yhteystiedot:

Nimi:*
Puhelinnumero:*
Osoite:*
Taloyhtiö:*
Huoneisto:*
Sähköpostiosoite:

Lähetettyäsi remontti-ilmoituksen, taloyhtiön määräämä valvoja tulee sopimaan kansanne ajan aloituskatselmukseen, mikäli remontti koskee muuta kuin maalausta tai tapetointia.

Aloituskatselmuksessa käydään läpi ilmoittamasi remontti sekä valvonnan tarve. Katselmuksessa osakkaalla on mahdollisuus esittää valvojalle kysymyksiä liittyen remonttiin.

Taloyhtiön määräämän valvojan kulut laskutetaan osakkaalta aina, kun kyseessä on osakaslähtöinen muutos- tai kunnossapitotyö.

Arvio tarvittavien valvontakäyntien määrästä ja kustannuksista selviää aloituskatselmuksessa. Tämän vuoksi osakkaan on syytä olla aloituskatselmuksessa läsnä.